1992

29.03.

Tämän vuoden ensimmäiset lennätykset lennätettiin tänään. Utilityllä ajettiin kaksi keikkaa Lehtisten pellolla. Moottori kävi nyt hyvin. Oli vain yksi täpärä tilanne, muuten meni oikein hyvin. Tuuli oli kohtalainen.


05.04.

Utilityllä lennettiin kuusi tankillista Lehtisillä. Ilma oli tyyni, mutta sumuinen. Kaksi huonoa lähtöä pääsi tapahtumaan, toisessa laskutelineet vääntyivät hieman. Jussi ajoi pari kertaa konetta.


11.04.

Utilityllä lennettiin neljä tankillista Forssan kentällä. Pompun Tero lennätti myös omaa Bingo-konettansa. Tuuli oli kohtalainen. Omalla koneella on 27 lentoa takanapäin.


25.04.

Utilityllä lennettiin kahdeksan lentoa kentällä. Ilma oli lämpimän keväinen ja nostojakin löytyi. Löpöä meni puoli litraa. Yksi 'läheltä piti' -tilanne pääsi syntymään ja yksi lasku meni pellon puolelle. Tuuli oli kohtalainen.


26.05.

Utility tuhoutui tänään täysin. Ensimmäinen lento sujui hyvin, vaikka tuuli oli tosi kova ja aivan sivuttainen. Toisella lennolla kone pääsi liian korkealle ja moottori ei sammunut kaasusta. Jossain vaiheessa siipi katkesi ja runko tuli siiven puolikkaan kanssa peltoon. Toinen siivenpuolikas meni jonnekin tosi kauas Loimalamin taakse. Kaikkiaan kone lensi 37 lentoa.


02.06.

Omegalla otettiin muutama käsiheitto. Kone ei juurikaan lennä mihinkään kädestä heittämällä. Siiven kiinnitystappi hajosi.


Photo by Jari Vehmaa

Omega plus kentällä


10.10.

Piper Cup J-3 lensi sitten kesän -91. O.S. ei meinannut lähteä käyntiin. Aluksi kahdessa ensimmäisessä nousuyrityksessä puupotkuri meni poikki. Kolmannella kerralla nousu onnistui ja ajoin konetta vajaan kymmenen minuuttia. Kone on hyvin herkkä siivekkeiden ja korkeusperäsimen suhteen. Laskussa kone tupsahti nokilleen ja taas potkuri meni poikki. Ilma oli pilvinen ja aika tyyni. Paikalla olivat Toivolat, Pomput ja Koski.
Valitse:

RC-päiväkirjan alkuun Seuraava vuosi Edellinen vuosi
Copyright © 2002-2024 Jari Vehmaa. Kaikki oikeudet pidätetään.
Sivut päivitetty viimeksi 07.08.2012

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!