1991

16.03.

Kassun järjestämä Superwingien kotikenttäkisa pidettiin Pyhäjärven jäällä. Otin kuusi hinausta Gentle Lady:llä. Mukana oli myös Jussi ja Blue Phoenix.


17.03.

Lennettiin ensimmäiset lennot Super Mini Trainerilla, jossa on Rookie-vainaan siipi. Kone on vieläkin nopea. Kaikkiaan ajettiin neljä lentoa. Tuuli oli kova.


02.04.

Hajotin lopullisesti Super Mini Trainerin. Koneessa oli se vika, että se tuppasi muljahtelemaan kurveissa. Jussin Piperistä lähtivät laskutelineet alta.


27.04.

Gentle Lady:llä lennettiin neljä lentoa Forssan lentokentällä.


19.05.

Veneilykausi avattiin Trigger 90:llä Saaressa. Vene kulki hyvin, vaikka se ei ole ollut vedessä kahteen vuoteen. Peräsinohjaus lakkoili kosteuden takia.


06.06.

Tyypitin tammelalaisen pojan Blue Phoenixin. Koneella ajettiin kaikkiaan kymmenen keikkaa, joista pisin oli 4 minuuttia ja 50 sekunttia.


12.06.

Lentokentällä ajettiin Gentle Lady:llä viisi lentoa.


14.06.

Annoin lento-opetusta tammelalaispojalle Blue Phoenixilla. Keli oli hyvä.


18.06.

Lento-opetus jatkui taas tänään Blue Phoenixilla. Keli oli surkea.


28.07.

Tänään oli Piper Cub J3:n kauan odotettu ja myös pelätty ensilento. Kone lensi kaikkiaan kolme noin kymmenen minuutin lentoa. Koneeseen ei tullut vaurioita, vain potkuri meni poikki. Risto oli puikoissa. Potkurin vaihdon yhteydessä vetokiila hukkui.


Photo by Jari Vehmaa

Piper Cub


14.08.

Otin neljä vetoa Gentle Lady:llä lentokentällä. Kentällä oli kova sivutuuli lentoajat olivat noin minuutin luokkaa.


21.08.

Gentle Lady:ä ja Riseria ajettiin Vieremässä. Lentoajat olivat 1,5 - 5 minuuttia Omalla koneella otin kuusi vetoa. Maaginen 400 lennon raja meni rikki.


22.08.

Gentle Lady ja Riser olivat mukana Räyskälässä. Gentle Ladyn paras lento oli 4 minuuttia ja 54 sekuntia. Oma kone lensi kaikkiaan 15 lentoa.


30.8 - 4.9.

FSIY:n lennokkijaos oli vierailulla Narvassa. Korremäellä oli uusi TF:n Metric ja meikäläisellä oli mukana Gentle Lady. Oma kone lensi noin 15 lentoa. Keli oli pilvinen ja tuulinen. Mukana oli myös muutamia paikallisia lennokkiharrastajia. Toinen kaveri ajeli siimastunttia tosi vauhdikkaasti lähes, maata hipoen. Toisella oli mukana kotitekoisennäköinen radioliidokki, joka raskaasta painosta johtuen lensi tosi hyvin. Myös paikalliset experimental-harrastajat esittäytyivät.


Photo by Jari Vehmaa

Paikallinen experimental-kone Narvassa


17.11.

Tänään oli Utilityn ensilento. Kone lentää hyvin. Kaikkiaan sillä lennettiin kuusi lentoa. Ilma oli aivan tyyni, ja pakkasta oli jo hieman.


Photo by Jari Vehmaa

Valokuva rakennussarjan kannesta


30.11.

Utilityllä lennettiin neljä lentoa. Kolmannella lennolla oli jotain hämminkiä, mutta koneen ei käynyt mitenkään. Sää muuttui lopussa hyvin sumuiseksi ja lennot piti lopettaa.


07.12.

Utilityllä lennettiin neljä lentoa, joista kolme onnistui vallan hyvin. Neljännellä lennolla tuli Lillen-tyyppisiä ongelmia; moottori kävi epämääräisesti ja kone koukki. Laskussa kone jäi kauaksi eikä siihen tullut vaurioita. Mukana oli myös Risto.


14.12.

Utilityllä lennettiin yksi lento, joka piti keskeyttää heti alkuunsa, koska tuuli oli aivan liian kova. Pahannäköisessä laskussa tuli pieniä vaurioita laskutelineisiin ja runkoon.
Valitse:

RC-päiväkirjan alkuun Seuraava vuosi Edellinen vuosi
Copyright © 2002-2024 Jari Vehmaa. Kaikki oikeudet pidätetään.
Sivut päivitetty viimeksi 29.11.2014

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!