1988

07.05.

Veneilykauden avaus pidettiin Lamalassa. Mukana oli Trigger 90 uusilla ponttooneilla. Vene kaatui ja kate hajosi. BCS 21:n Rossi ei käynyt. Keli oli tyyni.


22.05.

Veneet olivat Lamalassa. Jakolevy oli väärin päin omassa moottorissa, minkä vuoksi se oikein käynyt. Markon vene kulki vaivalloisesti, kierroksia ei löytynyt.


24.05.

Isot veneet olivat mukana Lamalassa. Homma ei oikein kulkenut.


26.05.

Isot veneet olivat jälleen Lamalassa. Oma vene kääntyi jo paljon paremmin ja se kulki aluksi kovaa, mutta lopussa ei puhtia enää löytynyt. Markon koneeseen ei löytynyt mistään kierroksia.


28.05.

Trigger 90 ja FCS 90 olivat Saaressa. Molemmat veneet kulkivat jo paremmin. Omassa paatissa oli roska neulassa. Marko vaihtoi tassuja ja teki atomibensaa. Markon veneen moottorista katkesi kaasuttimen kiinnityspultti.


29.05.

HR SM-1 osakilpailu oli Maskussa. Treeneissä Marko törmäsi Melan veneeseen tosi pahasti. Markon veneeseen ei tullut mitään vaurioita, mutta Melan veneestä lähti toinen kylki melkein irti. Itse olin neljäs A-luokassa.


16.06.

Räpellettiin veneiden kanssa Lamalassa. Ne eivät oikein kulkeneet. Omassa paatissa oli polttoainesuodatin aivan tukossa. Markolla sekoili servo.


18.06.

Laitilassa oli HR SM-2 osakilpailu. Kisoissa oli tosi paljon veneitä. Itse ajoin ensimmäisessä startissa heti maihin sillä seurauksella, että putket menivät solmuun ja vasen etuponttooni hajosi hieman. Vauriot on helppo korjata. Markon osalta kilpailu meni hienosti: hän oli kolmas suomalaisista.
Valitse:

RC-päiväkirjan alkuun Seuraava vuosi Edellinen vuosi
Copyright © 2002-2024 Jari Vehmaa. Kaikki oikeudet pidätetään.
Sivut päivitetty viimeksi 08.12.2014

Valid XHTML 1.0! Valid CSS!